Studierea utilizării antioxidanţilor naturali în fabricarea produselor acido-lactice

Director de proiect, gradul ştiinţific Codul (cifrul) proiectuluiInstituţia executoareTipul proiectuluiDirecţia strategicăCaracterul cercetărilorTermenul de realizareRezultatele preconizateAlocaţii bugetareCofinanţare
dr. Macari Artur
09.819.04.01A
Universitatea Tehnică a Moldovei
Proiecte independente pentru tineri cercetători
Biotehnologii agricole, fertilitatea solului şi securitatea alimentară.2009-01-01 - 2010-12-31
2009
Vor fi studiaţi indicii de calitate şi securitate a materiei prime locale şi a produselor acido-lactice. Va fi studiată dinamica proceselor de degradare a brînzei de vacă în timpul păstrării şi dinamica acumulării substanţelor nocive. Vor fi studiaţi antioxidanţi de origine naturală în sisteme model şi produse acido-lactice.
2010
Vor fi studiaţi indicii de calitate şi securitate a materiei prime locale şi a produselor acido-lactice. Va fi studiată dinamica proceselor de degradare a brînzei de vacă în timpul păstrării şi dinamica acumulării substanţelor nocive. Vor fi studiaţi antioxidanţi de origine naturală în sisteme model şi produse acido-lactice.
2009
90.0
2010
120.0
2009
0.0
2010
0.0