Elaborarea tehnologiilor de fabricare a produselor lactate combinate cu proprietăţi curativ-profilactice în ambalaj modern

Director de proiect, gradul ştiinţific Codul (cifrul) proiectuluiInstituţia executoareTipul proiectuluiDirecţia strategicăCaracterul cercetărilorTermenul de realizareRezultatele preconizateAlocaţii bugetareCofinanţare
dr. Coev Ghenadii Vasilii
08.819.04.02A
Institutul de Tehnologii Alimentare
Proiecte independente pentru tineri cercetători
Biotehnologii agricole, fertilitatea solului şi securitatea alimentară.Fundamental2008-01-01 - 2009-12-31
2008
Vor fi obţinute culturi de combinaţii bacteriene lactice cu particularităţi biochimice şi tehnologice optimale pentru a fi utilizate la prepararea maielelor pentru fabricarea brînzei proaspete combinată.
2009
Va fi elaborată tehnologia de fabricare a brînzei proaspete combinată şi determinaţi indicii normativi de calitate.
2008
60.0
2009
70.0
2008
0.0
2009
0.0