Producerea dejunurilor uscate pe baza tehnologiei de extrudare din materia primă autohtonă ecologică
Director de proiect, gradul ştiinţific | Codul (cifrul) proiectului | Instituţia executoare | Tipul proiectului | Direcţia strategică | Caracterul cercetărilor | Termenul de realizare | Rezultatele preconizate | Alocaţii bugetare | Cofinanţare |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
dr. Caragia Vavil Filip | 12.824.14.154T | SRL Triodor | Proiecte de inovare şi transfer tehnologic | Biotehnologii agricole, fertilitatea solului şi securitatea alimentară. | 2012-01-01 - 2012-12-31 | 2012 Se vor obţine:
lista şi cerinţele standardelor naţionale şi a Directivelor Uniunii Europene existente privind producerea dejunurilor uscate din cereale, leguminoase, fructe şi legume; scheme tehnologice de fabricare a dejunurilor uscate; compoziţia fizico-chimică a materiei prime existente pentru producerea
dejunurilor uscate;parametrii materiei prime destinate producerii dejunurilor uscate; regimuri
de pregătire a materiei prime pentru extrudare; compoziţia fizico-chimică a materiei prime pregătite pentru extrudare;
proces verbal privind procurarea, montarea şi încercarea aparatului de umflat vase-pet; partide experimentale de producere a dejunurilor uscate; compoziţia fizico-chimică şi proprietăţile organoleptice ale dejunurilor uscate fabricate. | 2012 300.0 | 2012 0.0 |