Limba
RO
EN
RU
Nomenclatoare
Registre
Instituţii organizatoare de doctorat
Şcoli doctorale
Registrul doctoranzilor
Potential ştiinţific uman
Concursuri
Grade, titluri st. si st.-did.
Reviste ştiinţifice de profil
Proiecte de cercetare
Organizaţii
Concursuri
FAQ
Glosar
Despre
Ghiduri
1.
Ciumac Jorj
Profesor
Abilitat la specialitatea:
253.01. Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală (cu specificarea produselor şi procedeelor)
253.02. Tehnologia produselor alimentare de origine animală (cu specificarea produselor şi procedeelor)
Publicaţii în reviste ştiinţifice naţionale acreditate (Cat. A, B, C)
2.
Iorga Eugen
Doctor în chimie
Abilitat la specialitatea:
253.01. Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală (cu specificarea produselor şi procedeelor)
253.02. Tehnologia produselor alimentare de origine animală (cu specificarea produselor şi procedeelor)
Publicaţii în reviste ştiinţifice naţionale acreditate (Cat. A, B, C)
3.
Stoicev Petru
Doctor Habilitat în tehnică
Profesor universitar
Abilitat la specialitatea:
253.01. Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală (cu specificarea produselor şi procedeelor)
253.02. Tehnologia produselor alimentare de origine animală (cu specificarea produselor şi procedeelor)
253.06. Tehnologii biologice şi chimice în industria alimentară
Publicaţii în reviste ştiinţifice naţionale acreditate (Cat. A, B, C)
4.
Tatarov Pavel
Doctor Habilitat în tehnică
Abilitat la specialitatea:
253.01. Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală (cu specificarea produselor şi procedeelor)
253.02. Tehnologia produselor alimentare de origine animală (cu specificarea produselor şi procedeelor)
253.06. Tehnologii biologice şi chimice în industria alimentară
Publicaţii în reviste ştiinţifice naţionale acreditate (Cat. A, B, C)
Autentificarea în sistem
Utilizator:
*
Parola:
*
Ai uitat parola?
CAPTCHA
Acesta este un cod CAPTHA
Ce cod vedeti în imagine?:
*
Introduceţi caracterele din imagine fără spaţii
Cum sa ne citaţi